Archív článkov

OTVÁRACIE HODINY POČAS VIANOČNÝCH SVIATKOV

Milí hostia, SLNEČNÁ ZÁHRADA je od  SOBOTY 23.12.2017 - UTORKA 2.1.2018 ZATVORENÁ. Prajeme Vám príjemné prežitie vianočných sviatkov. Ďakujeme za Vašu priazeň v roku 2017. Želáme šťastný nový rok 2018!  Tešíme sa na Vás v stredu 3.1.2018. 
Celý článok

KAČACIE HODY - UKONČENÉ

Milí hostia, aj tento rok Vás pozývame na KAČACIE HODY V SLNEČNEJ ZÁHRADE! Príďte si  počas celého novembra pochutnať na pečenom kačacom stehne s červenou kapustou a lokšami. Ponúkame aj lokše plnené kačacou pečienkou a sladkosť na záver - lokše plnené slivkovým lekvárom a...
Celý článok

LETNÁ TERASA

Milí hostia, tento rok nám októbrové počasie krásne prialo a letná terasa bola otvorená rekordne dlho. Aktuálne však, vzhľadom na počasie, je letná terasa v sezóne 2017 ZATVORENÁ.
Celý článok

ZMRZLINY!

Prázdniny sa začali a k letu patrí zmrzllina! Ponúkame zmrzlinové osvieženie pre deti a pokušeniu určite neodolajú ani dospelí :-)      
Celý článok

OTVORENÉ

Milí priatelia, Slnečná záhrada je od PONDELKA 9.1.2017 opäť OTVORENÁ v obvyklom čase od 11.00 h – 22.00 h a podávame aj denné menu. Prajeme Vám štasný Nový rok 2017!
Celý článok

KAČACIE HODY - SKONČILI

Našu špeciálnu ponuku "Kačacie hody v Slnečnej záhrade" sme pre tento rok úspečne ukončili. Veríme, že už teraz sa tešíte na ďalšiu špeciálnu ponuku! Budeme Vás čoskoro informovať.        
Celý článok

Destiláty R. Jelínek

Klasické ovocné destiláty najvyššej kvality sú v novinkou v našej ponuke. Spoločnosť RUDOLF JELÍNEK garantuje kvalitu prvotriedneho jednodruhového destilátu. Slivovica aj Hruškovica Williams sú plné ovocnej a lahodnej chuti. Príďte sa presvedčiť!
Celý článok

ŠPECIÁLNA PONUKA

Pre našich hostí sa snažíme pripravovať stále niečo nové. Aktuálne ponúkame držkovú polievku s chlebíkom. Viac informácií nájdete v sekcii Špeciálna ponuka.
Celý článok

6

Stromová ulica 27 (Kramáre)
vstup z Jakubíkovej ulice
831 01 Bratislava
+421 914 323 180 slnecnazahrada@gmail.com
Vytvorené službou Webnode