Archív článkov

UNICUM v SLNEČNEJ!

Už ste ochutnali UNICUM? Ak nie, v SLNEČNEJ ZÁHRADE máte aktuálne možnosť. Maďarský bylinný likér Unicum je nápoj, ktorý patrí medzi korenisté bittery. Zreje v dubových sudoch. Má horkú chuť, ktorá sa získava zo 40 liečivých rastlín. Unicum je vyrobený výlučne z prírodných látok.  
Celý článok

Zmeny v jedálnom lístku

Ako je u nás dobrým zvykom, opäť sme v jedálnom lístku aktualizovali ponuku cestovín. Tentoraz čakajú na Vás obľúbené pappardelle s kuracím mäsom, šunkou serrano, sušenými paradajkami, omáčkou z lúpaných paradajok a parmezánom alebo si môžete vybrať gnocchi s listovým...
Celý článok

ŠTÁTNY SVIATOK 17.11.2018 - OTVORENÉ

Milí hostia, v sobotu 17.11.2018 počas štátneho sviatku máme OTVORENÉ v obvyklom čase od 11.00 h do 22.00 h. Radi Vám pripravíme jedlo podľa nášho jedálneho lístka. Denné menu v tento deň nepodávame.
Celý článok

LETNÉ ŠALÁTY

Opäť sme v čase záhradnej terasy rozšírili náš jedálny lístok o letné šaláty. Ochutnajte výborný Catalana šalát so zeleným jabĺčkom Granny Smith, hroznom, vlašskými orechmi, syrom Manchego alebo Rukolový šalát so sušenými paradajkami, píniovými orieškami a parmezánovými chipsami.
Celý článok

Počas štátneho sviatku - OTVORENÉ

Milí hostia, Slnečná záhrada má počas štátneho sviatku v sobotu 6.1. 2018 OTVORENÉ v stálom čase od 11.00 - 22.00 h. Denné menu nepodávame, radi Vám však navaríme z nášho stáleho jedálneho lístka.
Celý článok

STREDA - 3.1.2018 OTVORENÉ

Od stredy 3.1.2018 je Slnečná záhrada OTVORENÁ! Varíme podľa nášho jedálneho lístka a podávame denné menu - gulášovú polievku a grilovaný encián s hranolčekmi a tatárskou omáčkou.
Celý článok

6

Stromová ulica 27 (Kramáre)
vstup z Jakubíkovej ulice
831 01 Bratislava
+421 914 323 180 slnecnazahrada@gmail.com
Vytvorené službou Webnode